top of page

Veldvolk zoekt gulle harten

Bijgewerkt op: 24 jan.

Dit jaar hebben we besloten om op een bijzondere manier invulling te geven aan de kerstgedachte. In plaats van traditionele kerstkaarten te versturen, hebben we ervoor gekozen om het geld dat we daarmee uitsparen te schenken aan een project dat nauw aansluit bij onze waarden en missie. Met trots kondigen we aan dat we dit jaar Veldvolk zullen ondersteunen.Veldvolk is een korte keten hoevewinkel in Nijlen met lokale biologische producten. Een sociaal economisch project waar landbouw en “de zorg” hand in hand gaan. Met als belangrijkste doel het creëren van nieuwe zorg werkplaatsen.


Het project heeft als doel een samenleving te bevorderen waarin SAMEN centraal staat, met een focus op recht op werk en gelijke kansen voor iedereen.

Een doel waarin wij ook erg in geloven!


Veldvolk wil graag uitbreiden, want uitbreiden betekent meer plaats voor meer doelgroepers! Hiervoor zoeken ze middelen, ze willen dit zonder lening en bijkomende  hoge maandelijkse lasten, zodat er geen druk op de doelgroepmedewerkers komt en alles voor hen hetzelfde blijft.


Een mooi project dat wij maar al te graag steunen!

Voel jij je ook geïnspireerd? Top! Je vindt alle info over hoe je hen kan steunen hier terug.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page