top of page

Waarom werken bij Sidati? Ontdek onze unieke spirit


Ben je op zoek naar meer dan alleen een job? Bij Sidati, een houtbouwbedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit, vind je een team van gepassioneerde mensen die samenwerken aan een hoger doel. 

We spraken met vier van onze medewerkers - Rikkert, Ive, Tine & Monja - om te begrijpen wat Sidati zo speciaal maakt en waarom het een unieke werkplek is.


Lees mee en ontdek wat zij te zeggen hadden:


Ive's perspectief:

Bij Sidati ben je meer dan een werknemer; je maakt deel uit van een hecht team, zowel op als naast de werf. Onze focus op kwaliteit en onze gedeelde overtuigingen vormen de kern van ons team.


Rikkert's inzichten:

Bij Sidati draait het niet alleen om werk. We zijn een hechte groep die ook na de werkuren samenkomt voor leuke activiteiten, zoals binnenkort hopelijk weer padellen. Bovendien bevindt ons bureau zich op een rustgevende en inspirerende locatie, waardoor elke werkdag een plezier is.


Tine's ervaring:

Bij Sidati heerst een aangename sfeer waarin iedereen meetelt. We organiseren regelmatig activiteiten buiten het werk en zorgen voor elkaars welzijn. Ook de omgeving - midden in het groen - draagt bij aan een positieve werkomgeving.


Monja's visie:

Het ecologische aspect van ons werk is inspirerend; bij Sidati werk je aan een duurzame toekomst. Daarnaast bieden we ruimte om te groeien en bij te leren, wat mijn persoonlijke ontwikkeling enorm heeft gestimuleerd.

Wat maakt Sidati anders?

  • Gedeelde missie: We streven ernaar de wereld mooier, gezonder en duurzamer te maken met ons werk. Dat is onze drijvende kracht.

  • (H)echt team: Bij Sidati voel je je thuis. We organiseren activiteiten en ondersteunen elkaar, zowel op als buiten het werk.

  • Focus op perfectie: Bij Sidati streven we naar niets minder dan perfectie in elk project. Elk detail wordt zorgvuldig uitgewerkt, met precisie tot op de millimeter. Ons streven naar perfectie resulteert in een ongeëvenaarde voldoening bij het voltooien van voorbereidingen en het opleveren van projecten. We leveren geen half werk, waardoor we trots zijn op wat we bereiken, keer op keer.

  • Platte structuur: Hier heb je de vrijheid om je eigen ideeën te uiten en bij te dragen aan het grotere geheel. Jouw mening wordt écht gewaardeerd.Als je op zoek bent naar een werkplek waar je deel uitmaakt van een betrokken team, waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan en waar je de ruimte krijgt om te groeien, overweeg dan om bij ons te solliciteren!


Samen kunnen we een verschil maken, stap voor stap, in de richting van een mooiere toekomst.

Wil je meer weten over werken bij Sidati? Bekijk onze vacature en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van ons team dat bouwt aan een duurzamere wereld.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page