top of page

Daan: een talentvolle houtliefhebber in het duale leertraject


We stellen jullie graag voor aan Daan, onze nieuwste medewerker die de wereld van houtbouw verkent via de duale leerweg.

Laten we ontdekken wie Daan is, wat hem drijft en hoe hij zijn periode bij Sidati al heeft ervaren.


Achtergrond van Daan


Daan, een jonge en gepassioneerde houtliefhebber, is al sinds zijn kindertijd gefascineerd door de veelzijdigheid van hout. Van het bouwen van kleine skaterampen tot het vervaardigen van zijn eigen meubels, heeft Daan altijd genoten van het creëren met dit natuurlijke materiaal.


Duaal leren: een unieke leermethode


Voor diegene die niet bekend zijn met duaal leren geven we graag wat meer uitleg. Duaal leren is een educatieve aanpak die praktijkervaring op de werkvloer combineert met traditioneel klaslokaalonderwijs. In Daans geval betekent dit dat hij 3 dagen in de praktijk leert, waarbij hij hands-on ervaring opdoet in onze werkplaats. Op de andere dagen vind je hem terug in het St. Jozef in Geel, waar hij de theoretische aspecten van zijn opleiding verder ontwikkelt. Deze aanpak stelt Daan in staat om zowel de praktische als theoretische aspecten van zijn opleiding, houtbouw, verder te ontwikkelen, wat een waardevolle combinatie is voor zijn verdere carrière.


"Ik ben klaar voor het échte werk!"

Ontdekking van zijn passie


Vraag je Daan naar zijn passie voor hout en hij zal je vertellen dat het altijd al een deel van hem is geweest. "Sinds ik klein was, hou ik ervan om met hout te prutsen. Nu wil ik graag de stap zetten naar grotere projecten. Ik ben klaar voor het échte werk!" Zijn enthousiasme is duidelijk voelbaar.


Keuze voor ons bedrijf


Wat maakte ons bedrijf zo aantrekkelijk voor Daan om meer te leren over houtbouw? Voor Daan was het de aantrekkelijke sfeer en de interessante projecten die de doorslag gaven. "Het leek me een tof bedrijf met een leuke dynamiek. Ik dacht dat het hier de perfecte plek zou zijn om meer te leren over wat ik zo leuk vind om te doen." Daan kwam voor het eerst in contact met de wereld van houtbouwers toen hij in de klas zat met één van de kinderen van Claire & David, wat zijn interesse voor het vak aanwakkerde.Leerdoelen van Daan


Daan heeft heldere leerdoelen voor zijn opleiding. "Ik wil echt het hele proces begrijpen, vanaf het begin tot het einde. Wat moet je allemaal doen om een huis te bouwen, wie doet wat in het hele proces." Zijn nieuwsgierigheid en vastberadenheid zullen hem ongetwijfeld helpen om deze doelen te bereiken.


"Het lijkt me zo cool om iets voor mezelf te maken"

Toekomstdromen


Als we vragen naar zijn toekomstvisie, licht Daan op. "Mijn grote droom is om ooit mijn eigen huis te bouwen. Ik wil alles leren wat ik nodig heb om dat te kunnen doen. Het lijkt me zo cool om iets voor mezelf te maken."Werkplezier bij Sidati


Het werken op de werf blijkt voor Daan een geweldige ervaring te zijn. "Het werken op de werf is super! De collega's zijn heel leuk en zorgden ervoor dat ik meteen op mijn gemak was. Het samenwerken zorgt ervoor dat ik veel kan bijleren!"


Daan, met zijn passie voor hout en vastberaden streven naar kennis, belooft een waardevolle toevoeging aan ons team te zijn. We kijken uit naar zijn groei en de prachtige projecten die hij samen met ons zal realiseren.

We wensen hem enorm veel succes toe!52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page