top of page

Een warm gebaar: onze alternatieve nieuwjaarswens.

Terwijl december doorgaans draait om het sturen van kerstkaarten en het uitwisselen van geschenken, kozen wij deze keer voor een ander pad.In plaats van traditionele kerstwensen te versturen, besloten we het geld dat normaal aan kaarten besteed zou worden te schenken aan Veldvolk. Veldvolk is een korte keten hoevewinkel in Nijlen met lokale biologische producten. Een sociaal economisch project waar landbouw en “de zorg” hand in hand gaan. Met als belangrijkste doel het creëren van nieuwe zorg werkplaatsen.


Afgelopen vrijdag was het zover. Met oprechte vreugde gingen we naar Veldvolk om een bedrag van €1500 te overhandigen. Met onze gift hebben we specifiek het project gesteund voor de verdere ontwikkeling van hun professionele keuken. Deze keuken dient als een opleidings- en werkplek, waar doelgroepmedewerkers niet alleen essentiële culinaire vaardigheden leren, maar ook werken aan hun zelfvertrouwen en sociale interacties.


Wij werden oprecht gelukkig van de heerlijke lunch & heerlijke mensen die bij Veldvolk werken en zijn er meer dan ooit van overtuigd dat we met onze duurzame kerstwensen de juiste keuze hebben gemaakt!

Wil jij hen ook steunen? Dat kan! Of je nu een gift doet of je gaat langs bij hen, elk gebaar, hoe klein ook, draagt bij aan de groei van Veldvolk én heeft een blijvende impact op de mensen die daar werken.


Meer info op de website van Veldvolk.32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page