top of page

Bouwvrouw van het jaar ... hoe liep het af?
Het was een spannende tijd voor ons bij SIDATI. Claire werd genomineerd voor de prestigieuze titel van Bouwvrouw van het Jaar 2023. Een ongelooflijke eer, die ons als team motiveerde en trots maakte. Hoewel de uiteindelijke overwinning aan haar voorbijging, willen we graag een welgemeende felicitatie sturen naar Emma Callens, de zeer verdiende winnares. Ook een oprecht bravo voor Hélène de Troostembergh als Young Personality en Niels Laenen als Bouwman van het Jaar.


Natuurlijk hadden we gehoopt op Claire's overwinning. Een nominatie accepteren zonder stilletjes te dromen van de zege is bijna onmogelijk. Desondanks bracht het niet winnen een diepe intrinsieke motivatie teweeg. Het bevestigde niet alleen dat de koers die Claire en haar man David hebben uitgestippeld de juiste is, maar ook dat zij en het hele team blijvende impact zullen hebben. De stem van SIDATI zal blijven weerklinken, gevoed door waardevolle samenwerkingen met partners en bouwheren.


Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die Claire heeft gesteund door op haar te stemmen en het nieuws te delen. Jullie steun was hartverwarmend!


Een bijzonder woord van dank gaat uit naar David, Claire's echtgenoot, haar grootste steunpilaar. SIDATI, dat is niet alleen Claire, maar een team met individuele talenten en krachten. David heeft zijn ondernemersgeest doorgegeven en zijn liefde voor hout getoond. Dankzij het hele team staan we waar we nu staan, en we zijn buitengewoon trots op hen!


En nu, back to work! Want er ligt nog veel werk voor ons in de prachtige bouwsector! 🌱

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page