KRPR109.jpg

Deze woning werd volledig gerenoveerd en er werden 2 bouwlagen toegevoegd. 
Er werd hier gekozen voor een houtstructuur met zichtbare balken. Als isolatiemateriaal werd gekozen voor strobalen. De mooie leempleister in natuurlijke tinten maakt het af.

Ecologisch en circulair bouwen in een strak en verfijnd ontwerp. Een knap project van architecten en levenspartners Hanne (Hé Architectuur) en Nicholas (BC Materials).

Het wollig imago die ecologisch bouwen soms nog heeft, wordt hier helemaal teniet gedaan.

 

CONTACT
 

Kantoor & maatschappelijke zetel
Marnixdreef 32
2500 LIER
BTW: BE 0827.765.039

T: +32 (0)470 50 65 42
E: info@sidati.be

VOLG ONS

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

©2020 by Sidati - webdesign by NOBS

SID-logo-rgb.png